за панировката:
Брашното се смесва със солта и зехтина. Налива се бирата и се разбива добре, за да няма
бучки. Оставя се на стайна температура за 1 час.
Рибата се овкусява със сол и черен пипер.
Изпича се за 10 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Охлажда се, обезкостява се и месото се накъсва.
Картофите се сваряват и се намачкват с преса.
Чесънът, магданозът и дивият лук се наситняват.
В купа се смесват картофите, дивият лук, магданозът, чесънът, рибата и жълтъците.
Разбърква се и се овкусява със сол и черен пипер.
От сместа се оформят малки топки.
Белтъците се разбиват на сняг и се смесват с биреното тесто.
Топките се потапят в тестото с вилица.
След това се пържат на маслена баня до златисто.
Подсушават се върху кухненска хартия. По желание се сервират с майонеза.