за тофуто:
за дресинга:
за поръсване:
Кашуто за дресинга се накисва във вода за 24 часа. След това се отцежда и се пасира с чесъна, маята, зехтина, лимоновия сок и соса „Уорчестър“. Добавят се 2 с. л. студена вода, овкусява се със сол и черен пипер и отново се пюрира.
Тофуто се нарязва на големи кубчета. Хлябът се смила и се смесва със сухите подправки. Кубчетата се овалват в трохите и се пържат в сгорещения зехтин до златисто.
Бадемите се смилат с маята, чесъна и сол на вкус.
Киноата се измива и се вари в голямо количество вода за около 10 минути. Отцежда се и се оставя да се охлади.
Руколата и салатата се накъсват в купа. Добавя се киноата, салатата се овкусява с дресинга и се разбърква.
Сервира се с панираното тофу и с бадемовата смес.
Съвет: Препоръчително е за рецептата да се използва твърдо европейско тофу с малко съдържание на вода.