за соса:
Яйцата се сваряват за 3 минути. След това се охлаждат и се обелват.
Лукът и магданозът се наситняват. Чесънът се стрива на паста с малко сол. Копъровото семе се стрива леко в хаванче.
Каймата се смесва с лука, чесъна, ригана, магданоза, копъровото семе, сол и черен пипер на вкус.
Всяко яйце се завива хубаво с кайма, а след това се увива в по 3 резена бекон.
Така оформените яйца се пекат на умерена температура на грил – до златисто.
Краставичките и лукът се режат на малки кубчета. Естрагонът и каперсите се накълцват. Майонезата се разбърква с горчицата, сметаната, краставичките, лука, естрагона, каперсите, соса „Шрирача“, лимоновия сок, сол и черен пипер.
Яйцата се сервират със соса.