за основа:
за топинга:
3–4 орехови ядки се отделят. 2 с. л. годжи бери се накисват във вода и се оставят да набъбнат. Когато са готови, се смилат заедно с останалите продукти за основата, докато продуктите се смелят добре. Ако се налага, се разбъркват периодично, за да се смесят хубаво.
Така приготвената основа се разпределя в малки купички, които се оставят в хладилник около 30 минути.
Кокосовото масло се смесва с останалите продукти за топинга и всичко се пасира, докато се получи кремообразна смес.
Разпределя се върху основата и отгоре се поръсва с 1 с. л. наситнени годжи бери и начуканите отделени орехови ядки.
Слага се в хладилник и се охлажда около 3 часа, след което сладкишът е готов за сервиране. Съхранява се в хладилник и можете да му се насладите до 2 дни след като го приготвите.