за гарнитурата:
за соса „Айоли”:
Бонфилето се обезципява. Косо се нарязва на парчета с дебелина около 2 см. Овкусява се със сол, черен пипер и малко олио.
В тиган се сгорещява олио и в него се запържват парчетата месо от двете страни до златисто. Деглазира се с ябълковото вино.
Месото се поръсва с настърганото сирене „Пармезан” и се запича в загрята на 230 градуса фурна, с вентилатор, за 2–3 минути.
Броколите се накъсват на малки розички и се приготвят на пара за 4–5 минути. Маслото се сгорещява и в него закратко се обръщат броколите. Овкусяват се със сол и черен пипер.
Чесънът, лимоновият сок, жълтъците, зехтинът, сол и черен пипер се пасират в купа.
Месото се поднася с броколи и със соса.