за соса:
Месото се нарязва на тънки ленти по дължина и ако е нужно, леко се начуква. Намазва се със сос „Уорчестър“.
Тиквичката, морковът и чушките се режат на жулиен, а чесънът се наситнява. Овкусяват се със сол, черен пипер и олио.
Върху всяко парче месо се слага от зеленчуците, предварително подредени като снопчета. Завиват се рула, овкусяват се със сол и черен пипер, и се намазват с олио.
Сосът се приготвя като балсамовият оцет се загрява със захарта, солта и сухия лук, и се оставя да се редуцира. След това съдът се дърпа от огъня и се добавя маслото.
Рулата се намазват с олио, овкусяват се със сол и черен пипер и се готвят за кратко, от всички страни, на сгорещена и предварително намазана скара.