Месото се нарязва на парчета, слага се в тенджера и се залива със студена вода, колкото да го покрие.
Чесънът, дафиновите листа, пиперът, мащерката, магданозът и розмаринът се завързват в марля и се пускат в тенджерата. Готви се на тих огън, докато месото е почти готово, като периодично се отпенва.
Морковите се обелват, картофите се измиват добре и ако са по-големи се разполовяват.
Грахът се размразява. Зеленият фасул се почиства и се реже надве. Лукът също се почиства. Тиквичката се нарязва на кубчета.
Когато месото е почти готово, марлята се маха и се добавят морковите. След около 10 минути се слагат картофите и след като омекнат, се сипват зеленият фасул и лукът. Когато и те леко омекнат, се слагат тиквичката и грахът. Готви се още около 2 минути и тенджерата се дърпа от огъня.
Ястието се овкусява със сол и черен пипер и се сервира с горчицата