за соса от бяло вино:
Рибата се осолява отвътре. Джинджифилът се почиства от кората и се нарязва на парчета. Във всяка риба се слага по 2–3 парчета. Кориандърът се накъсва и също се слага в коремчетата
От едната страна на всяка риба се правят по три разреза, в които се слагат по парче нагънат бекон, стрък кориандър и парче джинджифил.
Рибите се овкусяват със сол и черен пипер и се приготвят на пара за около 10 минути.
Чесънът се почиства и се наситнява. Запържва се в сгорещените масло и зехтин.
Добавят се лимоновият сок и виното и се овкусява с индийско орехче. Сосът се оставя да се редуцира на умерен огън, докато се уплътни.
Магданозът се наситнява и се добавя към готовия сос. Овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква.
Рибите се заливат със соса и се поднасят.