за плънката:
за гарниране:
В купата на блендер се смесват оризовото брашно, царевичното нишесте, кокосовото брашно, захарта, солта и ксантановата гума. Добавя се кокосовото масло и се смила.
Сместа се прехвърля в купа и постепенно се добавят между 50 и 100 мл студена вода, като се разбърква. От полученото тесто върху лист пергаментова хартия се оформя тънка кора.
Прехвърля се във форма за тарт с подвижно дъно (с диаметър 24 см) – така че да покрива и стените. Излишното тесто се отстранява. Формата се прибира във фризер за 40 минути. Охладеното тесто се покрива с пергаментова хартия, върху която се сипва стар нахут или боб, за да не бухва. Пече се 25 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор. Оставя се да се охлади.
Предварително накиснатото във вода за 1 нощ кашу се отцежда и се измива. Смила се в блендер, заедно със сиропа от агаве, ваниловата захар, кокосовото мляко, разтопеното кокосово масло, лимоновия сок и начупения банан.
Полученият крем се изсипва върху блата и се замразява за 1 час. Бананът се реже на шайби, кивито – на парчета, а ягодите се разполовяват. Плодовете се подреждат върху охладения тарт.
Съвет: Тартът ще стане още по-вкусен, ако накрая го поръсите със запечени кокосови стърготини.